Tom Deckwitz

Advocaat Tom Deckwitz

Tom: ‘Ik vind het belangrijk dat de klant begrijpt wat er aan de hand is en dat ik geen verwachtingen schep die ik niet waar kan maken. Uiteraard zorg ik ervoor dat mijn werk van goed niveau is.

Tom in drie steekwoorden
Vrolijk, spontaan en een doorzetter.

Wat is de achtergrond van Tom?
In juli 2011 rondde Tom zijn studie af aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij deed de Master Nederlands Recht met als specialisaties strafrecht en criminologie.

Waarom koos Tom voor de advocatuur?
Tom wilde altijd al een togaberoep uitoefenen. Hij houdt van debatteren en discussiëren, echt iets voor de partijdigheid die kenmerkend is voor de advocatuur. Verder ligt Toms hart bij strafrecht, vooral vanwege het pleiten.

073advocaten & Tom
Per 1 november 2011 is Tom werkzaam bij 073advocaten. Hij richt zich op het strafrecht, openbare orde en sociaal zekerheidsrecht. Werken voor 073advocaten spreekt Tom aan omdat hij zaken zelfstandig kan behandelen en zijn praktijk afwisselend is. Ook wil hij graag commercieel meedenken over de wijze waarop het kantoor zich ontwikkelt en daar direct aan bij kunnen dragen. Al die mogelijkheden biedt 073advocaten.

Wat is de expertise van Tom?
Bestuursrecht, strafrecht en verbintenissenrecht

Wat doet Tom – naast hard werken – nog meer?
Tom reist en tennist graag.

Waarom is Tom dé perfecte advocaat?
Tom is analytisch zeer sterk, besluitvaardig maar bovenal een doorzetter. Dat maakt dat hij tot het uiterste zal gaan om de belangen van zijn klanten te behartigen.

073-030031
06-42855514
Deckwitz@073advocaten.nl
Tom Deckwitz