Luuk Demon

Advocaat Luuk Demon

‘Het allerbelangrijkste voor mijn klant is een oplossing waarmee hij vooruit kan. Daar krijg ik energie van!’ 

Luuk in drie steekwoorden
Betrokken, deskundig en vastberaden.

Wat is de achtergrond van Luuk?
Luuk Demon studeerde in april 2013 af aan de Universiteit Utrecht. Tijdens zijn Master Recht en Onderneming heeft hij zich gefocust op zijn passie: het ondernemingsrecht. Tot zijn vakkenpakket behoorde onder meer arbeidsrecht, mededingingsrecht, financieel recht en vennootschapsrecht. Tijdens zijn studie liep hij stage bij een advocatenkantoor in Australië. Ook heeft hij stages gelopen bij de rechtbank Utrecht, het Landelijk Bureau Mediation te Arnhem en tenslotte bij een groot advocatenkantoor in Amsterdam. Ook was de advocaat lid van het Molengraaff Dispuut en voorzitter/lid van de opleidingscommissie HBO-Rechten van de Hogeschool Arnhem-Nijmegen. Na zijn studie werkte hij enige tijd als jurist.

Waarom koos Luuk voor de advocatuur?
Om de wirwar aan regels begrijpelijk te maken aan cliënten en om bijstand te verlenen als cliënten problemen ondervinden.

073advocaten & Luuk
Per 1 september 2014 is Luuk werkzaam als advocaat bij 073advocaten en richt hij zich op het verbintenissenrecht en in het bijzonder de ondernemingsrechtpraktijk. Het kantoor bestaat uit een jong, leuk, betrokken en professioneel team. Daar past Luuk goed tussen.

Wat is de expertise van Luuk?
Arbeidsrecht, huurrecht, ondernemingsrecht en verbintenissenrecht. Luuk procedeert regelmatig.

Wat doet Luuk – naast hard werken – nog meer?
Sporten en reizen.

Waarom is Luuk dé perfecte advocaat?
Luuk is een betrokken advocaat en hanteert korte lijnen met zijn klanten. Hij is gedreven om het beste resultaat te behalen.

073-3030031
 demon@073advocaten.nl
Luuk Demon