Contact

Contact 073advocaten

Contact 073advocaten voor snelle en vakkundige juridische hulp voor particulieren in Den Bosch. Bent ju ondernemer dan kunt u bij Koopman Van Steijn Advocaten terecht. Wij staan naast u en begeleiden u in het gehele juridische proces. Zo heeft u naast een advocaat ook een sparringspartner en adviseur. Twijfel niet, geen vraag is ons te gek. Wij kunnen u direct adviseren of u juridische hulp nodig heeft. Als dat zo is kunnen wij u ook eerlijk van advies voorzien en onze verwachting uitspreken. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Eerlijk en oplossingsgericht, dát is 073advocaten ‘s-Hertogenbosch.

Gratis inloopspreekuur

Iedere woensdag tussen 16:00 en 17:00 uur kunt u tijdens het gratis inloopspreekuur bij 073advocaten terecht voor gratis juridisch advies. Een afspraak maken is dan niet nodig. Als het mogelijk is, dan zal 073advocaten uw vraag direct beantwoorden. Op het moment dat uw vraag niet direct te beantwoorden is, dan zal 073advocaten een vervolgafspraak met u maken. Wij zijn ook bereid om ’s avonds een afspraak met u te maken. 073advocaten informeert u graag over de mogelijkheden. De koffie staat klaar!

Ons kantoor

Het kantoor van 073advocaten ligt in het centrum van ‘s-Hertogenbosch, naast de rotonde met de gouden draak. Het kantoor is goed bereikbaar per trein, openbaar vervoer (OV) en fiets. Ook is er de mogelijkheid om te parkeren in parkeergarage Stationsplein.


073advocaten
Stationsplein 2
Postbus 1998
5200 BZ ‘s-Hertogenbosch
Noord-Brabant

E: info@073advocaten.nl
T: 073 – 30 30 031
 Twitter-073advocaten